ave^ Opublikowano 13 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Października 2014 Witam mam problem ktory pierwszy raz pojawil sie mi wiec : po zmanimalizowaniu gry i checi otwarciu ja ponownie czekam bardzo dlugo by grafika sia zaladowala . Powtarzam nie mam slabego komputera i to jest pierwszy raz od wielu lat histori mojej z lol'em . Prosze o pomoc ;)
DEMOTYW@TOR Opublikowano 13 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Października 2014 Powiedz mi jeszcze jakim skrótem klawiszowym minimalizujesz lol'a ?
DEMOTYW@TOR Opublikowano 14 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Października 2014 Chyba alt + tab . A masz skonfigurowany system pod najlepszą wydajność ? i 2 pytanie : na jakiej grasz grafice ?
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zamykam z powodu braku zainteresowania autora tematu.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 13 Lipca 2018 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi