Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje , żeby admini nie pisali "Nie" w podaniach(o admina, strażnika fragów itp.) innych ludzi tylko z tego względu , że ktoś napisał , że nie był wcześniej adminem. Kurde ludzie, każdy kiedyś zaczynał , i założe się , że Wy (chodzi mi o obecnych adminów DD2) też zaczynaliście i nie umieliście od razu wszystkiego , tego da się nauczyć . Wymagania wymaganiami, rozumiem , ale każdy kiedyś zaczynał i jeśli gra dużo na serwerze i jest lubiany , to czemu by go nie przyjąć chociażby na prubę . ( wzięło mnie tak , gdyż przeglądałęm podania na adminów i 3/4 tych podań jest odrzucone z powodu "Nie znajomości komend" . ) Z Tymi 3/4 to może przesadziłem , ale na pewno dużo.

Opublikowano

Ta na "Prube" przyjmowani są ci którzy spełniają wymagania i nie,nie są 3/4 podania odrzucane z powodu braku znajomości komend, są odrzucane za całokształt, widzę że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

A jeżeli zakazać by admini mieli prawo do wypowiedzi w podaniach to wywala się ponad 60% odpowiedzi i głosów na temat danego gracza, admini także powinni decydować kogo będzie się przyjmowało bo to oni tworzą dany team na danym serwerze i maja się zgrywać co do gry.

Pozdrawiam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności