Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że nie powinienem się wypowiedzieć, lecz sami spójrzcie - player_time.php?nameb64=W04uSV1UQUlUTw%3 - czy to wygląda na 2/4 h dziennie? Wątpię. Z góry przepraszam za udzielenie głosu, lecz chciałem się podzielić tą ważną informacją.

• Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Nie będę wchodził z tobą w dyskusje... Piszesz tak, bo negatywnie pisałem o Twoich pracach? Nie zawsze mam czas żeby grać 2/4h. Po drugie, gram też pod innymi nickami...

Opublikowano

Nie będę wchodził z tobą w dyskusje... Piszesz tak, bo negatywnie pisałem o Twoich pracach? Nie zawsze mam czas żeby grać 2/4h. Po drugie, gram też pod innymi nickami...

Zapominam o błahych rzeczach, nawet nie pamiętam co i gdzie pisałeś, nie ważne. Piszę to, bo mówisz nieprawdę - 4 godziny to 240 minut gry, ty masz ledwo 80 maksymalnie. Jeśli grasz na kilku nickach, to się w końcu zdecyduj na którym chcesz grać, bo co to za przyjemność sprawdzać codziennie 5 nicków jak często grają. Nie zasługujesz na darmowego slota, jesteś za mało aktywny w grze, nie wiesz na jakim nicku grać - nie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności