SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 20 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2014 Imię: Grzegorz Wiek: 16 lat Od kiedy u nas grasz: Od ponad roku. Gram na serwerze: Staram się na DD2, lecz czasami odwiedzę 4 FUN. Za co cenisz naszą sieć: ● Za rozgarniętą administrację, ● Wydajne serwery, ● Częstą ilość administratorów na serwerze, ● Nesty'ego, który za wszelką cenę chce, aby serwery działy jak najlepiej, ● Za dobrze prosperującę forum, ● Za miłych graczy, ● Za obiektywnych administratorów na serwerach, ● Za pomoc w każdej sytuacji. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Witam. Chciałbym dostać posadę na stanowisku "Stały Bywalec" na serwerze http://www.Fragujemy.com odpowiadając na ogłoszenie o otwartej rekrutacji na to miejsce pod adresem interentowym http://fragujemy.com/forum/226-podania-na-sta%C5%82y-bywalec-on/ . Na początku pragnę się przedstawić. Mam na imię Grzegorz, mam 16 lat, mieszkam w okolicy Krakowa, w Myślenicach, w województwie Małopolskim. Uczęszczam do klasy 3 gimnazjum znajdującym się na rynku w mojej miejscowości. Jestem osobą skromną, dzięki czemu nie chwalę się posiadaną funkcją jak i przedmiotem. Jestem człowiekiem kreatywnym, dzięki czemu mogę zaproponować co zmienić lub co ewentualnie dodać i tym podobne. Moją zaletą jest zaangażowanie, dzięki któremu codziennie sprawdzam Wasze "skromne" forum. Nie jestem narcyzem, lecz chcę po prostu zaprezentować się cechami oraz zaletami jakie posiadam w swoim dorobku. Jestem człowiekiem asertywnym dzięki czemu mogę wyrazić opinię o czymś nie używając wulgaryzmów oraz zwrotów mogących zrazić daną osobę, potrafię przyjąć krytykę jak i pochwałę z dystansem oraz ocenić wykonać własną samoocenę. Jestem człowiekiem z poczuciem humoru, dzięki czemu mam zamiar wprowadzić atmosferę radości między członkami forum jak i moderstorami oraz adminami. Jestem również osobą poważną przez co wiem kiedy być zabawnym a kiedy "odstawić żarty na bok". Moją negatywną cechą jest lekkomyślność. Pragnę sprostować, iż każdy jest tylko człowiekiem przez co może popełnić błędy, które w przyszłości będzie żałował. Mam nadzieję, iż moje podanie o funkcję "Stały Bywalec" zostanie pomyślnie rozpatrzone, przez co będę mógł godnie reprezentować tą grupę użytkowników tutejszego forum. Gdy będzie potrzeba przedstawienia mojej większej ilości zalet i cech, to mam nadzieję, iż bezproblemowo będę mógł takie dane bez wahania udzielić zainteresowanej administracjii. Mam nadzieję, iż poprzez posiadanie cechy lekkomyślności moje podanie nie zostanie zweryfikowane z werdyktem nie korzystnym dla Mnie. Inne informacje o sobie: ● Jestem aktywny codziennie na forum w rodzinach 15-23:30 z przerwami, ● Mam nadzieję, iż to jest posada odpowiednia dla Mej skromnej osoby, ● Lubię grać w piłkę nożną, aczkolwiek w wolnych chwilach lubię pograć na komputerze oraz nie jestem członkiem żadnego klubu zajmującego się tą dyscypliną sportu, ● Jestem osobą pogodną, radosną, wesołą dzięki czemu potrafię z każdym nawiązać rozmowę, ● Lubię pisać długie wypowiedzi, lecz nie zawsze jest czas i sytuacja, aby pisać odpowiedź lub temat pisząc parenaście zdań.
Właściciel GET Opublikowano 20 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 20 Lutego 2014 Z całym szacunkiem, ale jest to co najmniej śmieszne. Najpierw kierujesz w moją stronę niestosowne teksty, słowa, nie wiedząc nic o tym, co się dzieje i dlaczego czasem moje reakcje na coś są późniejsze, oceniasz zbyt pochopnie, piszesz czasem coś bez zastanowienia. Potem rezygnacja z moderatora I STAŁEGO BYWALCA, a teraz znowu piszesz te podanie i przedstawiasz mnie w świetle dobroczyńca. Moim obowiązkiem jest sprawowanie władzy odpowiednio sprawiedliwej, a także zapewnienia stabilnej gry na naszych serwerach. Zmagamy się z problemami na serwerach, które rugujemy za wszelką cenę. potrafię przyjąć krytykę jak i pochwałę z dystansem oraz ocenić wykonać własną samoocenę. Jestem człowiekiem z poczuciem humoru, dzięki czemu mam zamiar wprowadzić atmosferę radości między członkami forum jak i moderstorami oraz adminami. Jestem również osobą poważną przez co wiem kiedy być zabawnym a kiedy "odstawić żarty na bok". Z całym szacunkiem, ale się z tym nie zgadzam. Nie masz za grosz samokrytyki, a także nie potrafisz mieć dystansu do siebie. Czy jesteś człowiekiem z poczuciem humoru? Jakoś tego za czasów Twojej moderacji nie było, a wręcz przeciwnie. Czułem się jakbym przy sobie miał karła, który ma kompleksy na swoim punkcie. Ja jestem człowiekiem wyrozumiałym, jak ktoś ma problem, chętnie wysłucham i mogę pomóc, o ile zakres kompetencji mojej nie przerośnie. Jednak nic o żadnych problemach Twoich mi nie wiadomo, dlatego tak się odnoszę do tego wszystkiego. Na stwierdzenie czy potrafisz zachować się w danych sytuacjach: nie zawsze i tego tłumaczyć nie muszę. Twoja negatywna cecha się zgadza, jesteś człowiekiem paliatywnym. 3
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 20 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2014 Spokey bez urazy ale co Ty odpierdalasz? Miales stałego bywalca, zgłosiłeś sie na moderatora, dostałeś dział, później strzeliłeś fochem i zrezygnowałeś z funkcji moderatora i poprosiłeś również o usunięcie Ci rangi stałego bywalca. Zastanów sie czego Ty oczekujesz od sieci a później składaj podania. I pamietaj czasami lepiej jest sie ugryźć w język i przemilczeć sprawę niż kłócić się i twardo stawiać na swoim. Spróbuj tak kiedyś stawiać sie pracodawcy to szybko wrócisz do statusu "bezrobotnego" mimo wszystko na Tak w końcu jestes naszym stałym bywalcem 4
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 21 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Ja chyba facepalma zaraz zrobię... właściwie już zrobiłam. Spoky nie wiem co się z Tobą dzieje, ale wiem jedno: działasz pod wpływem emocji i masz huśtawki nastrojów niczym kobieta w czasie miesiączki (serio), a potem tego żałujesz i znów chcesz stałego bywalca. Zastanawiałeś się nad sobą? :o 4
Cookies Opublikowano 21 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Fakt, nie wiem co się z nim dzieje ale raz tak a raz tak... Spokey ustabilizuj się :] I wszystko wróci do normalności. Co do podania to tak, bo jesteś z nami dość długi okres czasu.
Cyber Marian alias Majozen Opublikowano 21 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Jestem sceptycznie nastawiony do twojego podania. Nie jestem tu długo, ale swoje zauważyłem i mam Ci jedno do powiedzenia - dorośnij. Rozumiem, zrezygnowałeś z moderatora, twoje sprawa, nie wnikam, ale po co rezygnowałeś ze Stałego Bywalca? Przyjmijmy, że go dostaniesz, ale co wtedy zrobisz? Znowu strzelisz focha, coś Ci nie podpasuje, czy się z kimś pokłócisz i będziesz pisał, że rezygnujesz ze Stałego Bywalca? Ja jestem na TAK, bo uważam, że każdemu należy się druga szansa, ale jeśli znów zrobisz coś takiego, to licz się z tym, że w moich oczach stracisz już po całości. Radzę Ci jeszcze raz - dorośnij.
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi