Skocz do zawartości

[ODRZUCONY] Podanie - SPOK3Y^ST3GA^^C3P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Grzegorz

Od kiedy u nas grasz: Od ponad roku.

Gram na serwerze: Staram się na DD2, lecz czasami odwiedzę 4 FUN.

Za co cenisz naszą sieć:

● Za rozgarniętą administrację,

● Wydajne serwery,

● Częstą ilość administratorów na serwerze,

● Nesty'ego, który za wszelką cenę chce, aby serwery działy jak najlepiej,

● Za dobrze prosperującę forum,

● Za miłych graczy,

● Za obiektywnych administratorów na serwerach,

● Za pomoc w każdej sytuacji.

Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:

Witam. Chciałbym dostać posadę na stanowisku "Stały Bywalec" na serwerze http://www.Fragujemy.com odpowiadając na ogłoszenie o otwartej rekrutacji na to miejsce pod adresem interentowym http://fragujemy.com/forum/226-podania-na-sta%C5%82y-bywalec-on/ .

Na początku pragnę się przedstawić. Mam na imię Grzegorz, mam 16 lat, mieszkam w okolicy Krakowa, w Myślenicach, w województwie Małopolskim. Uczęszczam do klasy 3 gimnazjum znajdującym się na rynku w mojej miejscowości. Jestem osobą skromną, dzięki czemu nie chwalę się posiadaną funkcją jak i przedmiotem. Jestem człowiekiem kreatywnym, dzięki czemu mogę zaproponować co zmienić lub co ewentualnie dodać i tym podobne. Moją zaletą jest zaangażowanie, dzięki któremu codziennie sprawdzam Wasze "skromne" forum. Nie jestem narcyzem, lecz chcę po prostu zaprezentować się cechami oraz zaletami jakie posiadam w swoim dorobku.

Jestem człowiekiem asertywnym dzięki czemu mogę wyrazić opinię o czymś nie używając wulgaryzmów oraz zwrotów mogących zrazić daną osobę, potrafię przyjąć krytykę jak i pochwałę z dystansem oraz ocenić wykonać własną samoocenę. Jestem człowiekiem z poczuciem humoru, dzięki czemu mam zamiar wprowadzić atmosferę radości między członkami forum jak i moderstorami oraz adminami. Jestem również osobą poważną przez co wiem kiedy być zabawnym a kiedy "odstawić żarty na bok".

Moją negatywną cechą jest lekkomyślność. Pragnę sprostować, iż każdy jest tylko człowiekiem przez co może popełnić błędy, które w przyszłości będzie żałował.

Mam nadzieję, iż moje podanie o funkcję "Stały Bywalec" zostanie pomyślnie rozpatrzone, przez co będę mógł godnie reprezentować tą grupę użytkowników tutejszego forum. Gdy będzie potrzeba przedstawienia mojej większej ilości zalet i cech, to mam nadzieję, iż bezproblemowo będę mógł takie dane bez wahania udzielić zainteresowanej administracjii.

Mam nadzieję, iż poprzez posiadanie cechy lekkomyślności moje podanie nie zostanie zweryfikowane z werdyktem nie korzystnym dla Mnie.

Inne informacje o sobie:

● Jestem aktywny codziennie na forum w rodzinach 15-23:30 z przerwami,

● Mam nadzieję, iż to jest posada odpowiednia dla Mej skromnej osoby,

● Lubię grać w piłkę nożną, aczkolwiek w wolnych chwilach lubię pograć na komputerze oraz nie jestem członkiem żadnego klubu zajmującego się tą dyscypliną sportu,

● Jestem osobą pogodną, radosną, wesołą dzięki czemu potrafię z każdym nawiązać rozmowę,

● Lubię pisać długie wypowiedzi, lecz nie zawsze jest czas i sytuacja, aby pisać odpowiedź lub temat pisząc parenaście zdań.

• Właściciel
Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale jest to co najmniej śmieszne. Najpierw kierujesz w moją stronę niestosowne teksty, słowa, nie wiedząc nic o tym, co się dzieje i dlaczego czasem moje reakcje na coś są późniejsze, oceniasz zbyt pochopnie, piszesz czasem coś bez zastanowienia. Potem rezygnacja z moderatora I STAŁEGO BYWALCA, a teraz znowu piszesz te podanie i przedstawiasz mnie w świetle dobroczyńca. 

Moim obowiązkiem jest sprawowanie władzy odpowiednio sprawiedliwej, a także zapewnienia stabilnej gry na naszych serwerach. Zmagamy się z problemami na serwerach, które rugujemy za wszelką cenę. 

potrafię przyjąć krytykę jak i pochwałę z dystansem oraz ocenić wykonać własną samoocenę. Jestem człowiekiem z poczuciem humoru, dzięki czemu mam zamiar wprowadzić atmosferę radości między członkami forum jak i moderstorami oraz adminami. Jestem również osobą poważną przez co wiem kiedy być zabawnym a kiedy "odstawić żarty na bok".

Z całym szacunkiem, ale się z tym nie zgadzam. Nie masz za grosz samokrytyki, a także nie potrafisz mieć dystansu do siebie. Czy jesteś człowiekiem z poczuciem humoru? Jakoś tego za czasów Twojej moderacji nie było, a wręcz przeciwnie. Czułem się jakbym przy sobie miał karła, który ma kompleksy na swoim punkcie. Ja jestem człowiekiem wyrozumiałym, jak ktoś ma problem, chętnie wysłucham i mogę pomóc, o ile zakres kompetencji mojej nie przerośnie. Jednak nic o żadnych problemach Twoich mi nie wiadomo, dlatego tak się odnoszę do tego wszystkiego.

Na stwierdzenie czy potrafisz zachować się w danych sytuacjach: nie zawsze i tego tłumaczyć nie muszę.

Twoja negatywna cecha się zgadza, jesteś człowiekiem paliatywnym. 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Spokey bez urazy ale co Ty odpierdalasz? Miales stałego bywalca, zgłosiłeś sie na moderatora, dostałeś dział, później strzeliłeś fochem i zrezygnowałeś z funkcji moderatora i poprosiłeś również o usunięcie Ci rangi stałego bywalca. Zastanów sie czego Ty oczekujesz od sieci a później składaj podania. I pamietaj czasami lepiej jest sie ugryźć w język i przemilczeć sprawę niż kłócić się i twardo stawiać na swoim. Spróbuj tak kiedyś stawiać sie pracodawcy to szybko wrócisz do statusu "bezrobotnego"

mimo wszystko na Tak w końcu jestes naszym stałym bywalcem

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja chyba facepalma zaraz zrobię... właściwie już zrobiłam. Spoky nie wiem co się z Tobą dzieje, ale wiem jedno: działasz pod wpływem emocji i masz huśtawki nastrojów niczym kobieta w czasie miesiączki (serio), a potem tego żałujesz i znów chcesz stałego bywalca. Zastanawiałeś się nad sobą? :o

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Fakt, nie wiem co się z nim dzieje ale raz tak a raz tak... Spokey ustabilizuj się :] I wszystko wróci do normalności. Co do podania to tak, bo jesteś z nami dość długi okres czasu.

Opublikowano

Jestem sceptycznie nastawiony do twojego podania. Nie jestem tu długo, ale swoje zauważyłem i mam Ci jedno do powiedzenia - dorośnij. Rozumiem, zrezygnowałeś z moderatora, twoje sprawa, nie wnikam, ale po co rezygnowałeś ze Stałego Bywalca? Przyjmijmy, że go dostaniesz, ale co wtedy zrobisz? Znowu strzelisz focha, coś Ci nie podpasuje, czy się z kimś pokłócisz i będziesz pisał, że rezygnujesz ze Stałego Bywalca? Ja jestem na TAK, bo uważam, że każdemu należy się druga szansa, ale jeśli znów zrobisz coś takiego, to licz się z tym, że w moich oczach stracisz już po całości. Radzę Ci jeszcze raz - dorośnij. 

• Właściciel
Opublikowano

Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony.

Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności