Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2014 Uprzejmie informuję, iż problemy występujące od dłuższego czasu na serwerze (chmurze) zostały najprawdopodobniej naprawione i nie będą występować. Przypomnę, że codziennie serwer potrafił zawiesić się z niewiadomych mi przyczyn, paść i nie wstać, bądź też było tak, że serwer działał poprawnie, a graczy wyrzuciło i nie mogli wbić, bo serwera nie wykrywało. Jeszcze dokładnie nie wiem co mogło to powodować. Cały czas jestem w kontakcie z zespołem naszego hostingu. Miejmy nadzieję, że więcej takich problemów nie będzie. Jeśli jednak nadal będzie coś na rzeczy, proszę o pilne zgłoszenie nam tego i kryształowa kula z Pukawki na pewno się tym zajmie. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Właściciel Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzisiaj serwer od około 5-6 był wyłączony. Napotkaliśmy problemy z DDoSami kierowanymi na nasz serwer, dlatego by ochronić się przed tym zastosowano blokadę tzw. blackholling. To samo było na 4FUN, jednak nie wiemy dokładnie dlaczego serwer na chmurze nie chciał wstać i nadal nie chce stać przy łączeniu się do wewnętrznych struktur sieciowych (MySQL), a 4FUN działał. Cały czas pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Nadmienię, że nie tylko na nasz serwer zastosowano blackholling (na większość serwerów innych z hostingu również).
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2014 zm_zod_aztec powinien być już naprawiony. Musieliśmy tymczasowo usunąć plugin anty-blokada, ponieważ zawiera kilka błędów i w tym miesiącu postaramy się naprawić. Usunęliśmy jeszcze tymczasowo pokazywanie ile kto ma HP/armoru/kasy ze spectu, ponieważ dużo osób wywala z powodu "SZ_GetSpace: overflow" - cały czas analizujemy to. Chciałbym zapytać czy dzisiaj gorzej się na serwerze gra niż w poprzednich dniach. Czy serwer chodzi lepiej teraz/gorzej.
PLAYBOYS SAGEt Opublikowano 12 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 Np. przenikanie nie działa ;D
Właściciel GET Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Właściciel Opublikowano 12 Lutego 2014 Ślepy jesteś? Przecież wyżej napisałem, że wyłączyłem.... Btw. Czy ktoś wypowie się odnośnie jakości serwera? Czy gra się od wczoraj lepiej na serwerze?
Bartolini Opublikowano 12 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2014 Szczerze, to szczególnej różnicy nie zauważyłem, ale niech może wypowie się ktoś kto gra dłużej, bo ja tylko ZM i od czasu do czasu inne.
Właściciel GET Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 20 Marca 2014 W dalszym ciągu pracujemy nad rozwiązaniem problemów. Jak widać skutki są takie, że aktualnie serwer jest na 1 miejscu wśród wszystkich zombie w Polsce. 2
Właściciel GET Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Po ostatnich zmianach, serwer chodzi bardzo stabilnie bez żadnych przeszkód. Co zaowocowało tym, że serwer aktualnie jest w dalszym ciągu TOP1, a każdego dnia rośnie jeszcze bardziej w sile. Dziękujemy!
Właściciel GET Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 20 Lutego 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi