Kamix Opublikowano 29 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2013 Imię: KamilWiek: 18Od kiedy u nas grasz: Już jakiś miesiąc będzie ;]Gram na serwerze: DD2 może pare razy byłem na 4fun :)Za co cenisz naszą sieć: Za ogarniętą administracje, miłą atmosferę, za doskonałe serwery i za trud wkładany w utrzymywanie i polepszanie całej sieci.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Jak już pisałem w przywitaniu, zostaję tu na dłużej gdyż spodobała mi się ta sieć i chciałem startować o jakieś wyższe rangi, więc może zacznę od Stałego Bywalca :)? Lubię spędzać czas na tym forum jak i na serwerach. ;]Inne informacje o sobie: Mam 18 lat, 5 stycznia już 19 :). Mieszkam ok. 50 km od stolicy. Uwielbiam grę w piłkę nożną, a jak mam wolny czas to pykam w cs.
Właściciel GET Opublikowano 30 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 30 Grudnia 2013 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi