Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam wszystkich, Jak wiecie bądź nie mamy święta. Nie są to byle jakie święta, gdyż obchodzić będziemy święta Bożego Narodzenia. Z tej okazji chciałem zrobić coś mega głupiego i zaśpiewać kolędę :D Rozpocząłem od planów, tak bardzo chciałem ją nagrać, że wyciągnąłem mojego starego keyboard-a, postawiłem przy biurku, jednak później dopiero okazało się, że aby grać na nim potrzebny mi jest zasilacz, który (wydawało mi się) był w miejscu nie otwieranym przeze mnie przez jakieś 2 miesiące - czyli w tej oto szufladzie bez rączki ( więc nie dało się jej otworzyć. Niestety, aby ją otworzyć trzeba było ściągnąć całą górną część szafy. Opróżniłem sobie szafę do połowy, MEGA SYF !!! Zobaczcie sami :D Dobra, udało się. Wziąłem tą szufladę, przechyliłem ją i okazało się, że tam niestety nie ma owego zasilacza, więc na spontanie,pełnym wkurwie oraz zażenowaniu nagrałem Wam kolędę z pierwszym lepszym podkładem muzycznym z YT :) Wiem, że masakra, ale dla beki wrzucam. KOLĘDA :D - http://w916.wrzuta.pl/audio/51wADplXdEk/koval_dla_fragujemy_3_d Dodatkowo korzystając z okazji chciałbym życzyć wszystkim spokojnych świąt spędzonych z najbliższymi. Dużo miłości oraz pomyślności w nowym roku. NOO I OCZYWIŚCIE ZDROWIA, ZDROWIA i jeszcze raz zdrowia. PS: Trochę mi się na początku porąbało i nie wiedziałem kiedy zacząć :D Nic nie obrabiałem bo jestem mega wkurzony :D, a zdjęcia z gorszą jakością, bo ważyły za dużo :) 13
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Miał ze mną nagrywać, ale mnie olał i zwiał nagrywać sam do swej ciemnej komnaty... :c 1
Właściciel GET Opublikowano 23 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 23 Grudnia 2013 Hahahahaha, gloriaaaaa, gloriaaaaaaaaaaaaaaaaa :D 5
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 MAM GDZIEŚ, ŻE JEST TO PODWÓJNY POST, ALE Z TEJ OKAZJI POTRAKTUJCIE TO JAKO ROZDWOJENIE MOJEJ JAŹNI: KOVAAAAAAAAAAL KOCHAM CIĘ! <333333333333333 4
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Hahahahaahah! XD Fajne, fajne! :P Oby tak dalej ;d to będziesz "śpiewaczem" XD Wesołych świąt :P
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Fajne najki :D Też coś nagram :D Edytowane 23 Grudnia 2013 przez kanix 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 23 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Bekowe na maxa :D
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 hahahahahahaha, japierdole. Koval dojebałeś do pieca xD "coś tam, coś tam" xD 4
live Opublikowano 23 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 dzięki nawzajem ! pss 3x na tak przechodzisz dalej <333 1
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Gratulacje Kovuu, masz zrytą banię :D Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Hs^Fatal1T 3
Kamix Opublikowano 23 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Hahahahaha, spoko spoko XD. Graty zrytej bani!:D 1
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ludziee jutro WIGILIA, możecie zgrać na płytkę i podczas świątecznej kolacji czy przygotowań śmiało słuchać. Pozdrawiam ;D i dzięki za pozytywne opinie :D 2
DeLeTe Opublikowano 24 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zmiażdżyłeś :D Sąsiadka z parasolką Cię znów nie goniła ?:DTrzeba było pisać bym Ci na ts'ie przygrywał ^^ (też niedawno szukałem zasilacza, ale mi udało się znaleźć :p)A za życzenia bardzo dziękuję i również życzę Ci tego samego, oraz spełnienia marzeń w tym nowym roku ;) 2
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 24 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Hahhaha Kovu ja jebe xD. Tak nasrane w bani to ja nie mam xD. 2
~Tic-TaC Opublikowano 24 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Hahaah zajebiste wykonanie :) Fajne buty Nike :) A i Wesołych Świąt i Udanego Sylwka %% :D
NUN0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2013 hahahha blabla bla bla deeee eeeeeeeooooooooo
Cookies Opublikowano 25 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Hahaha :D Gloria ... Gloria Blablabla :P Dobre
mOtOcyklista46 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Najlepsze kolędy na dd2 śpiewa: Cirifiri? :D To jest ogień :P "Lulajże, Jezuniu, moja perełko,Lulajże ulubiona ma perełeczko." hahahahha XD kowal plusik za chęci i całokształt wykonania :) Edytowane 26 Grudnia 2013 przez mOtOcyklista46 1
Rekomendowane odpowiedzi