Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 18 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nazwa: WorldEdit, WorldGuard, mcMMO, Essentials, PlayerStatusSings, FalseBookExtra, FalseBookBlock, EssentialsSpawn, EssentialsProtect, EssentialsNoBuild, AutchMe, AutoMessage, AutoSave, ButtonTeleport, ChestShop, ColoredSings, FoundBoxx, HiveJumpPads, iConomy, Valut, XAutch, MagicCarpet, MobArena, SimpleSpleef, MoneyDrop, PermissionsEx, SimpleHat, VIP, TimeIsMoney, SetRankPEX, HealthBar, ClearLag, Factions, OpenInv, Kits, AntiCheat, AntiX-ray, CreativeGates, LWC, NoLagg, Jobs, TreeAssist, VanishNoPacked oraz inne ale nie pamietam wszystkich XDD Jakie wersje obslugujesz: 1.6.4 Bukkit 1.2.5 Bukkit 1.5.2 Bukkit 1.6.2 Bukkit (dopiero ucze sie tekkita XD) 1
M@łpka Opublikowano 18 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 18 Grudnia 2013 WorldEdit, WorldGuard, PermissionsEx, Essentials, ChestShop XDD
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja osobiście nie potrafię się obsługiwać żadnym z tych pluginów. //odświeżam dla użytkowników
igi66 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2014 Miałem 4 serwery MineCraft.Byłem nie raz H@ bądź Adminem. Potrafię obsługiwać się: WorldEdit, WorldGuard, AutchMe, EssentialsSpawn, Factions, W sumie, to nie wiem po co wypisuje skoro znam prawie wszystkie oprócz HealthBar
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi