cartonick Opublikowano 15 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Reklama : FRAGUJEMY.COM . By : Cartonick
MarkeloN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2012 No gites dobra akcja na koniec :)
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 15 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Pozwolę sobie, że tego komentować nie będę bo nie jest to wyczyn filmowy, lecz na pewien start + dla Ciebie leci.
Wygnaniec Opublikowano 15 Stycznia 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Hehe nawet ja tam grałem :P Ale szkoda ze nie ma reszty filmików z zombie i dr
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 15 Stycznia 2012 Muzyka mnie przeraża, ale fajnie, że reklamujesz. ;)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 16 Stycznia 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Jak będzie już gotowy serwer ZM,4FuN,DR i inne oczywiście mi chodzi, że będzie już na 100% sprawny to by się nagrało jakąś "Reklamę Serwerów Fragujemy.com" Ale chodzi mi o reklamę taką na stałe.
Właściciel GET Opublikowano 16 Stycznia 2012 Właściciel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czego Ty chcesz od DR i 4FuN? Są skończone, może kilka drobnych poprawek typu ustawienia jakieś, dograć coś kiedyś.
cartonick Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Na DR by sie przydało wgrać plugin dodający komende "/invis" :D Bo tak to dziwnie. Może Maciej by coś skręcił z Demek HLTV? . Czy coś :) . On sie na tym b.dobrze zna ;*
ZorKuŚ Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 troche pozno ale moge dostac tytul nuty? co do filmiku mam nadzieje ze poprawiles "skilla" w tych sprawach
Właściciel GET Opublikowano 8 Listopada 2015 Właściciel Opublikowano 8 Listopada 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi