Skocz do zawartości

[KOSZ] Kultura Serwera ZM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , niedawno dołączyłem do Serwerowni jako zwykły Gracz , Strasznie rzuca się w oczy na Serwerze Wulgaryzmy Typu '' Spier.. Hu.. Deb.. bądź Obrażanie rodziców .. Gdyby dało by się to co nie co   Ogarnąć Było by milej na serwerze . Druga rzecz Blokowanie ale to     standard jak mi się wydaje chodź też można zwrócić na  to uwagę .    Pozdrawiam DUCH?!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to "serwerowni". To jest sieć serwerów nie serwerownia.

Dobra, a teraz do tematu. Jeśli zauważysz, że jakiś gracz obraża drugiego gracza lub łamie regulamin to zapraszam do działu skargi. Admin nie może siedzieć 24/7 na serwerze. Pamiętaj Admin to też człowiek, nie maszyna !

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Duchu, mój drogi, kiedy ja jestem na serwerze nie pozwalam na takie traktowanie graczy, co prawda ostatnio nie mam czasu na częste siedzenie, dlatego zwracam się do Ciebie z prośbą - bo skoro temat założyłeś, zakładam, że zależy naszej dwójce na dobrej i przyjemnej grze - zgłaszaj takich graczy, rób ssy z konsoli i nie bój się pisać skarg. Aczkolwiek tutaj z IP jest problem... niedługo to zostanie naprawione. A póki co, jeśli masz steama - zaproś mnie i dawaj wydruki z konsoli. Zrobię porządek z takimi graczami natychmiast, bo jestem uczulona na takie szczeniackie zachowanie i brak kultury.

No i - to jest sieć serwerów. :) Sam tytuł forum mówi sam za siebie. 

Opublikowano

Dobrze Mówisz , na 2 rękach palcy zabraknie gdybym policzył w przeciągu jednej mapy ludzi którzy to robią . aa z Adminowaniem to jasna sprawa , rozumiem nie raz mam miałem Admina bądź H@ , Tylko teraz 3 mapki  pod rząd dużo się działo na Serwerze z tych rzeczy co pisałem :) ,a co do Tematu co założyłem chciałem z dobrej woli przypomnieć że są Niegrzeczni Gracze na Serwerze  ^^ :) 

Opublikowano

Duchu, mój drogi, kiedy ja jestem na serwerze nie pozwalam na takie traktowanie graczy, co prawda ostatnio nie mam czasu na częste siedzenie, dlatego zwracam się do Ciebie z prośbą - bo skoro temat założyłeś, zakładam, że zależy naszej dwójce na dobrej i przyjemnej grze - zgłaszaj takich graczy, rób ssy z konsoli i nie bój się pisać skarg. Aczkolwiek tutaj z IP jest problem... niedługo to zostanie naprawione. A póki co, jeśli masz steama - zaproś mnie i dawaj wydruki z konsoli. Zrobię porządek z takimi graczami natychmiast, bo jestem uczulona na takie szczeniackie zachowanie i brak kultury.

No i - to jest sieć serwerów. :) Sam tytuł forum mówi sam za siebie. 

Masz Racje : ) , zaraz dam zaproszenie na Steam  : )

• Właściciel
Opublikowano

Mnie bardziej razi Twój styl pisma i wygląd tego postu niż słowo 'spierdalaj'. Dalej, odpowiadając na Twoje zarzuty, straszna demagogia: skoro co chwile są takie wyzwiska, to dlaczego nie ma skarg żadnych na forum, dlaczego admini nie banują każdego gracza? Gdybyśmy mieli z osobna każdego banować, bo komuś się powiedziało "spierdalaj", to byśmy mieli puste serwery. To samo dotyczy innych serwerów z innych sieci: jest plaga oszołomów, którzy wyzywają by się poczuć lepiej, drudzy żeby odreagować, inni robią to jeszcze z innych powodów. Nie da się obecnie utrzymać na serwerze 100% kultury, natomiast my bardzo dbamy o to, aby nie dochodziło do takich sytuacji, gdzie obrażane są osoby trzecia (tak, mam na myśli rodzinę). Bardzo tego pilnujemy i jak tylko dostajemy taki sygnał, reagujemy ostro. Uważamy, że kara powinna być adekwatna do czynu i tak jest. Natomiast zwrócić należy uwagę na to, że admini nie są w stanie siedzieć 24/7, dlatego jako dobry gracz powinno się w takie sytuacje zgłaszać na forum. Jak widać rzadko kto się do tego pali, widocznie sam potrafi rozwiązać ten problem lub w ogóle nie widzi go.

Reasumując: co my możemy jeszcze w takim przypadku zrobić? No nic nie możemy zrobić, chyba, że masz jakieś pomysły, to jesteśmy na to otwarci.

Opublikowano

UP Wyżej . Dobrze mówisz w całości , a jeśli chodzi o słówka Typy ''Spierdalaj'' to napisałem w skrócie można powiedzieć że zaczyna się od takiego a Kończy już gorzej . Możliwe że ja trafiłem na Godziny gry gdy akurat nie było żadnego Admina Online na serwerze ( tak też zdarza się ) , Jeśli chodzi też o skargi to wydaje mi się że jak '' Jeden z Drugim zacznie reszta jedynie czyta sobie ''( 2 przypadki zauważyłem Typek miał rzucał mocniejsze słowa do drugiego to wyszedł z Serwera ) a skarg nie ma właśnie Komu pisać , Sami Wiecie jestem Nowy Tutaj , Chcę Tylko pomóc ( Nic nie sugeruje że jest tutaj Samowolka*. Z mojej strony Gdy zauważę Takiego delikwenta dam znać na pewno  ,Forum bądź na Steamie . 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak mówiłam - zaproś mnie na steam i rób ssy, ja się osobiście zajmę takimi delikwentami. A skargi na forum składaj, jest do tego tutaj odpowiedni dział. 

• Właściciel
Opublikowano

To o czym Ty mówisz to jest taka kobieca agresja, bo kobieta potrafi 2 dni nadawać "pie pie pie pie pie pie" i tak samo jest z tymi niestety graczami na serwerze. Z czego to wynika? To głównie z braku wychowania.

Do meritum sprawy: admini będą łagodzić sprzeczki i w najgorszym przypadku blokować takie zachowania. Jednak nie wszystkie się zablokuje od razu, dlatego zachęcamy do składania skarg. W ten sposób pomoże się, a nie jak to niektórzy robią, że uciekają od problemu.

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności